Madeleine Emmanuelle VictoriaEnnen kastejuhlaa juhlittava oli varsin rennon oloinen, välillä nukkui, sitten söi, nukkui, heräsi hymyilemään, söi... ja sitä rataa kohden juhlia.

Hannu pappi kastoi kahdeksannen lapsen meidän tyttöjoukosta. Hän on ystävä ja kotiseurakuntamme kappalainen. Vauva oli hieman varautunut sylissäni, kastehetkellä Hannun kastaessa, hän väläytti parhaimman mahdollisen hymynsä kastajallensa. Pian sen jälkeen isän sylissä taas itketti.

Harvinainen hetki perheessämme. Ei ole montaa kuvaa otettu aikaisemmin koko perheestämme. Nyt kahdentoista tyttären ristiäisissä oli hienoa saada koko perhe juhliin ja samalla yhteiseen kuvaan.

Kummit Mirja ja Timo, Iina kummi oli estynyt saapumaan juhliin.

Vauvamme sai kasteessa nimen Joanna Silja Seelia. Nimi ehdotuksia oli paljon, Kirsti ratkaisi asian papan toteamuksesta. Kirsti kertoi papalle vauvan muistuttavan Jean Sibeliusta, siitä pappa vihjasi nimeksi Joanna Sibyllä, josta ensimmäinen otettiin ja Kirsti sovitti lopun hienosti sarjaan sopivaksi.

Serkukset Elina ja Helinä, juhlissa on hienoa syödä herkkuja. Jokainen muistaa lapsuuden juhlista erityisen hienona ne juhlat, jossa vanhemmat eivät päässeet väliin rajoittamaan syömistä. Annetaan lasten juhlia reilusti syöden, juhlat ovat sentään harvoin.

Emilia, Annika, Timo ja Elina kuuntelevat tarkoin mitä kerrottavaa Hannu papilla oli erilaisista ristiäisistä.

Pieni asuntomme oli varsin lämmin, hieman lämmin tuli ristiäisten aikana. Kastehetken jälkeen tuuletusta lisää ja tarinoimme yöhön saakka vieraiden kanssa.

Isovanhempia edustivat Eilamummi ja Erkkiukki. Monta muisteloa kertoivat jälkipolvelle.

Tytöt tekivät hienoja ja hyviä kakkuja koristuksineen. Tässä muutama luomus, joka sai isän hiljaiseksi, taitoa on tullut jotain sellaista, josta isä ei pysty itse edes uneksimaan. 

Sivun alkuun

 

|
©2019 Kulkurin kujeet