Joulu 2008
Perinteeksi meillä on muodostunut aattoaamuna kuusen koristelu, tosin kuusi tuotiin sisälle jo edellisiltana. Kuusen noutaminen on aina lapsille mieluisa tehtävä, tälläkin kertaa lapset valitsivat kuusen.
Aattopäivä on pitkä, odottavan aika täyttyy hitaasti. Meillä Suomessa kun lahjat jaetaan aattoiltana, tietenkin aatosta on muodostunut lapsille joulun tärkein päivä. On maita, joissa lahjat jaetaan joulupäivänä ja jossain lahjoja jaetaan pitkin joulua. Yhtäkaikki, joulu on kaikkialla kristikunnassa tärkeä juhla.
Olimme koko perhe joulua viettämässä. Jessica pääsi myös lentojen peruntumisten vuoksi viimein aattona kotiin Sloveniasta. Sisarukset tutkivat makeita tuliaisia Sloveniasta.
Perinteiden kuusen etu on sen ulkonäkö ja tuoksu, tuoksu tuo tullessaan paljon joulumuistoja, jokaisen joulumuistot ovat ainutlaatuisia, omia.
Aattoillan hämyssä harmaahapset siirtyvät tietotekniikan pariin, ei päivää, ei juhlaa ilman tekniikkaa, tätä se on. Nykyajan asiat koukuttaa, haitanneeko se?Tapaninpäivänä oli meillä sukulaisilla mieluisa kutsu Riston juhliin, hän innostui sibeliaanisesti täyttämään 40 vuotta. Juhlat olivat ainutlaatuiset, ainoa asia jota juhlissa talvella ei tavoita, sibeliaaninen äänimaisema Suomen suvessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sivun alkuun

 

|
©2019 Kulkurin kujeet